Zorg&ICT: terugblik met Sander en Marian

21-03-2019

Drie dagen Zorg & ICT zijn alweer voorbij.  Door de vele bezoekers en de goede gesprekken is de tijd gevlogen. Consultant Sander van der Velde en zorgcoach Marian Kors blikken nog even kort terug.

Hoe is jullie algemene indruk van Zorg & ICT?

Sander: “Mijn algemene indruk van Zorg & ICT is dat het een goed bezochte beurs is met een variëteit aan bezoekers. Door de combinatie dit jaar met ZorgTotaal krijg je ook zorgprofessionals over de vloer en dat maakt het dynamisch. Wij zijn natuurlijk niet de enige partij op gebied van zorgalarmering. Ik heb alle bekende partijen wel voorbij zien komen. Voor de bezoeker fijn, dat geeft een mooie indruk.”
Marian: “Deze ervaring deel ik met Sander. Door de combinatie hebben wij ook veel bezoek gehad van zorgprofessionals. Voor mij als zorgcoach ontzettend leuk. Je ontmoet je klanten opeens in een andere setting, veel informeler. Ze voelden zich ook erg welkom op onze stand. En ik heb heel veel leuke gesprekken gehad aan onze keukentafel. Je merkt dat deze informele sfeer iets doet met mensen. Het geeft herkenning en verbinding.”

Heeft de interactieve demotafel nog overuren gemaakt?

Sander: Oh ja, zeker. Dit jaar presenteerden we voor het eerst onze vernieuwde cloud omgeving, Connect&Care, op een dergelijke XL interactieve tafel. Een succes! Je kunt heel makkelijk met klanten en bezoekers door de cloud omgeving heen ‘lopen’. En natuurlijk vindt men het fijn om ook zelf op de knoppen te drukken om te zien wat er gebeurt.
Marian: “Ja, deze demotafel was echt het paradepaardje van onze stand. Hoe werkt het? Hoe gaat het? Al dit soort vragen zijn makkelijk te beantwoorden.”

Wat willen klanten en bezoekers nu eigenlijk graag weten van Avics?

Sander: “Ze zijn vooral nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Vooral de onderwerpen vrijheid, dwalen en naar buiten leven erg in de zorg, merk ik. Nu zijn ook wij daar volop mee aan het ontwikkelen met onder meer de LeefcirkelXL. Het is er al, maar we zijn continu aan het door ontwikkelen.”
Marian: “Op de stand hadden we nog een klein primeurtje, namelijk de nieuwe halszender. Geen saaie halszenders, maar in de look van een echt sieraad. Als je niet beter weet, denk je dat het een mooie ketting is. Daar waren bezoekers ook erg over te spreken.”

En hoe is het om zo intensief met collega’s op een beurs te zijn?

Sander: “Erg leerzaam. Je leert op een andere manier van elkaar.”
Marian: “Ik vond het erg waardevol en gezellig. We staan er echt als team en wat Sander al zegt, je luistert met elkaar mee en daar steek je veel van op.”

Zapatillas para correr