Zorgalarmering over GSM

Uw huidige zorgoproepsysteem vervangen? Onze draadloze systeemmogelijkheden zijn kwalitatief hoogwaardig, modern en flexibel bij een toenemende zorgvraag

Veel woonzorggebouwen beschikken over een verouderd draadloos telecommunicatiesysteem (DECT) of zorgoproepsysteem. Het voldoet niet meer en zou vervangen moeten worden. Daarbij wilt u graag de functies flexibel kunnen uitbreiden, met een toekomstvast systeem, zodat u goede zorg kunt blijven bieden. Ook als de zorgvraag van bewoners toeneemt. En het mag niet teveel kosten. Veel zorgorganisaties komen met deze vragen naar Avics. Wij brengen hun/uw wensen en de mogelijkheden samen in een passend systeem.

Wij zijn een merk-onafhankelijke toonaangevende systeemintegrator met een grote staat van dienst en kiezen daardoor altijd in zorgvuldig overleg met u voor dat systeem (of combinatie van systemen) dat het beste in uw situatie past. Het aanleggen van nieuwe bekabelde infrastructuur in een bestaand gebouw is tijdrovend, kostbaar en zorgt vaak voor overlast. 

Wij adviseren zorgorganisaties daarom steeds vaker een (private) GSM-netwerk omdat dat meer mogelijkheden biedt dan een draadloos DECT-systeem en omdat het zonder abonnementen werkt. Een private GSM-netwerk heeft slechts enkele bekabelde base-stations nodig om een volledige dekking in een gebouw of groot buitenterrein te krijgen.