Ontwikkelingen in de zorgtechnologie gaan razendsnel. Avics investeert veel in innovatie en ontwikkeling. Je bent zo verzekerd van de meest actuele technologie en vernieuwende oplossingen. Je kunt vertrouwen op de expertise van het Research & Development team. 

Continu is ons Research & Development team bezig met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen in de zorg en de doorontwikkeling van bestaande oplossingen. Ontwerpers, ontwikkelaars en testers met verschillende achtergronden en expertise werken samen om te komen tot de best mogelijke oplossingen voor jou als klant. Niets is standaard, alles is maatwerk.

Innovatie in zorgtechnologie 

Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij van begin tot eind de hele (technologische) keten realiseren. Van bewaking en monitoring van een bewoner middels geavanceerde sensortechnologie tot het doorgeven van alarmering en managementrapportage aan de zorgmedewerker. 

Ontwikkeling van zorgtechnologie

De ontwikkeling van een nieuwe toepassing gebeurt in fasen. Na een uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden en technische haalbaarheid voor de klant, maken wij een functioneel ontwerp. Hierop volgen diverse testversies en -fasen totdat de toepassing helemaal afgestemd is op de wensen en eisen van de zorgorganisatie. 

Samenwerking voor innovatie

Naast in-house ontwikkeling, werken we samen met externe professionals. We ontwikkelen veelal in samenwerking met de VU Amsterdam, Hanze Hogeschool Groningen en NHL Hogeschool Leeuwarden innovatieve technologieën. 

Air Max 1 Master