De nieuwe twee-in-één-oplossing van Avics: een duurzame pols- en halszender met een modern design

Avics denkt altijd vooruit. Daarom bieden we vanaf nu, naast onze standaard halszender ook een duurzaam alternatief aan met een modern uiterlijk.

Het is een pols- en halszender-in-één en met zijn strakke vormgeving, uitgevoerd in zwart, valt hij als persoonsalarmering niet op.

De pols- en halszender met verwisselbare batterij

Deze pols- halszender kun je op twee manieren dragen. Als een horloge aan de pols of als een halsketting om de nek. Je klikt de zender in een paar tellen in de pols- of halsketting. Dus handig in gebruik. Verschil met de standaard halszender is dat deze een verwisselbare knoopcel batterij heeft. Hij is duurzaam en milieuvriendelijk, omdat je de halszender niet weg hoeft te gooien als de batterij leeg is. Ook is hij spatwaterdicht, en weegt bijna niets. 

Hoe werkt het?

Gebruikers kunnen met een druk op de knop hulp inschakelen. Vervolgens zorgt ons Connect&Care platform ervoor dat het alarm bij de juiste zorgmedewerkers op het juiste moment binnenkomt, zodat zij de hulp kunnen bieden die nodig is.  

De pols- en halszender kan thuis overal gedragen worden. Een geruststellende gedachte dat bewoners ten alle tijde verzekerd zijn van hulp waar en wanneer dat nodig is.