Even voorstellen - Avics heeft een nieuwe directeur

Een nieuw jaar een fris begin! Avics heeft een nieuwe operationeel directeur. Alan Zenderink volgt vanaf 1 januari 2023 Jan Bodewes op, die jarenlang deze functie bekleed heeft. Graag stelt Alan zich aan je voor.

Oorspronkelijk kom ik uit Enschede. Met mijn vrouw en onze viervoeter wonen we in Nieuwleusen. Samen hebben we twee kinderen, waarvan de een reeds is uitgevlogen en elders studeert. Verder zit ik graag op het water, daar doe ik het denkwerk en kom ik tot rust. Ik houd niet van hitte, ben geen tuinman, maar houthakken vind ik heerlijk om te doen.

Alan en Avics

Ik ben al sinds jaar en dag betrokken bij Avics. Je kunt zeggen dat ik aan de wieg stond van dit mooie bedrijf. In de afgelopen jaren verzorgde ik bij Avics, naast mijn werk als projectmanager, ook trainingen. Daarnaast hield ik me bezig met andere werkzaamheden zoals verkoop en begeleiding bij ingebruikname. Ik ken het bedrijf van binnen en buiten. Voordeel hiervan is dat ik veel weet en snel kan schakelen, me altijd erg betrokken voel. 

Mijn rol als operationeel directeur

Zichtbaarheid ‘binnen’ en ‘buiten’ de organisatie, daar richt ik mij op. Met ‘buiten’ bedoel ik op directieniveau met strategische klanten afspraken maken. De klanten zijn één van de drijvende krachten die zorgdragen voor een gezonde bedrijfsvoering. ‘Binnen’ ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor een effectief en efficiënt verloop van alle werkprocessen. Ik wil zichtbaar zijn en meedenken met alle afdelingen.  

‘Mijn kracht en focus ligt bij zichtbaar zijn bij de klant, betrokken zijn op de werkvloer zodat ik snel de juiste acties uit kan zetten.’

Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat en voldoende middelen tot de beschikking heeft om het werk goed en op een prettige manier uit te voeren.

Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om samen met mijn collega’s Avics nog breder op de kaart te zetten, toonaangevend te zijn in de dienstverlening en onze klanten een plezierig gebruik van onze zorgtechnologie te bieden.  

Graag tot ziens bij Avics!