Sensire vernieuwt verder met zorgtechnologie van Avics

Wederom hebben we een succesvolle livegang afgerond! Dit keer bij Sensire, locatie Pelgrim.

Dit woonzorgcentrum in Gaanderen vlakbij Doetinchem is gespecialiseerd in verpleeghuiszorg aan mensen met een intensieve zorgvraag, zoals pg en somatiek. 

Medewerkers van Pelgrim zijn heel enthousiast over de mogelijkheden van de nieuwe zorgtechnologie. Op deze locatie gaat men werken met de Slimme Optische Sensor

De vele verschillende functies en mogelijkheid om het alarmfragment terug te kijken wordt als een grote vooruitgang in het primaire zorgproces gezien.

“Ook over de begeleiding vanuit Avics is Sensire positief”, zegt Alex, engineer bij Avics. “De klant is zeer tevreden over hoe wij op situaties anticiperen. Werkzaamheden verrichten op een pg-afdeling vereist naast gedegen kennis op technisch vlak ook omgevingsbewustzijn.” Hiermee maakt Avics echt een verschil en de klant waardeert dat. 

Wij zijn er trots op dat met onze expertise op het gebied van zorgtechnologie bewoners  zelfstandig kunnen blijven wonen met de privacy zoals ze dat gewend waren. Zo draagt Avics bij aan wat Pelgrim haar bewoners wil bieden, namelijk ‘Leven zoals u wilt’.