Zorgtechnologie moet passen binnen de zorgvisie van onze klanten. Dat is altijd het uitgangspunt in hoe wij werken. De technologie staat niet centraal, maar de wensen en behoeften van de bewoners, medewerkers en zorgorganisatie. 

Samenwerking

Zorgtechnologie moet goed aansluiten bij de zorgvisie en zorgleefplan van de individuele bewoner. Daarom zoeken wij binnen iedere organistatie altijd nauwe samenwerking op met de betrokken medewerkers. De zorgcoaches zijn daarin de schakel tussen zorg en techniek.

Team technische realisatie

Dit team bundelt de kennis en ervaring om de juiste technische oplossing te ontwikkelen en te realiseren. Dat betekent dat wij de verantwoordelijkheid nemen voor een goede oplevering, zowel tijdens als na de start met de nieuwe zorgtechnologie.


Team van zorgcoaches

De zorgcoaches zorgen ervoor om het optimale uit zorgtechnologie te halen voor bewoners en medewerkers. Communicatie is heel belangrijk. Daarom krijgen alle betrokkenen uitleg over het waarom, hoe en wat. We organiseren informatieavonden voor familie en zorgprofessionals en geven trainingen over het gebruik van de zorgtechnologie. 

Wij helpen de zorgmedewerkers als de zorgtechnologie voor het eerst wordt ingezet. De zorgcoaches zijn mensen van de werkvloer, spreken de 'zorgtaal' en kunnen daarom meewerken in avond- en nachtdiensten. Voor zorgprofessionals een hele geruststelling.

Grote betrokkenheid

Zowel ons technisch team als de zorgcoaches blijven nauw betrokken na de implementatie. Regelmatig evalueren we de zorgtechnologie zodat deze goed aansluit bij het doel van de organisatie. 

24/7 servicedienst

Onze servicedienst staat 24/7 klaar voor storingen, updates en technische vragen. 

Naar de servicepagina

Junior