Hoe zet je zorgtechnologie zinvol en flexibel in? Antwoord op die vraag is het Avics Connect&Care platform: een veilige en betrouwbare omgeving voor het afhandelen van zorgoproepen en het delen van overige zorginformatie.

De Connect&Care service is uniek omdat het online (cloud) zorgconcept:

Voor de zorgprofessional

Met Connect&Care heb je een uitgebreid pakket aan beheer- en registratiemogelijkheden. Alle gegevens over bijvoorbeeld alarmering en mutaties worden door het systeem bijgehouden en kunnen in grafische tabellen worden weergegeven.

Voor de bewoner

Regie over eigen leven, dat is waar Connect&Care aan bijdraagt. Het wordt afgesteld op het zorgleefplan van de individuele bewoner. En dat geeft mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan meer bewegingsvrijheid met de gedachte dat er altijd iemand in de buurt is, mocht er hulp nodig zijn. 

Extra functies

Connect&Care is flexibel en wordt op maat afgestemd op de zorgvraag. Daarmee past het binnen zowel eenvoudige als uitgebreide complexe woonsituaties. Heb je eenmaal gekozen voor een bepaalde basis van zorgtechnologie, dan kan deze later altijd eenvoudig worden uitgebreid met extra sensoren, en zo meegroeien met de veranderende zorgvraag van de individuele bewoner. Denk aan bijvoorbeeld  actieve en passieve alarmering, dwaalsignalering en leefstijl monitoring.

Nike Air Max 90