QuaRijn kiest voor Connect & Care

Voor haar drie nieuwbouwlocaties zet QuaRijn opnieuw de Avics zorgtechnologie in.

Zorgorganisatie QuaRijn gaat haar zorg aan ouderen met dementie uitbreiden met de opening van drie nieuwe locaties: Het Zonnehuis in Doorn, De Weijer in Bunnik en De Linde in Achterberg. Om deze ouderen optimale zorg te bieden, heeft QuaRijn gekozen voor Avics zorgtechnologie, namelijk onze Connect & Care dienst.

QuaRijn en Avics zijn geen onbekenden van elkaar. Al langer verzorgen wij de zorgdomotica op de diverse locaties in Midden-Nederland. In 2019 hebben we op de QuaRijn locatie Bunninchem een pilot gedraaid met Connect & Care. Belangrijkste doel was ervaren hoe Connect & Care cloud dienstverlening in praktijk zou werken met ondersteuning en begeleiding van de zorg.

De resultaten van de pilot waren veelbelovend. De gebruiksvriendelijkheid, de flexibiliteit via de cloud en de ondersteuning van onze zorgcoaches geven voor QuaRijn de doorslag om ook op haar drie nieuwbouwlocaties gebruik te maken van onze Connect & Care dienst. 

De slimme technologie die wij gaan inzetten is op maat toepasbaar en wordt afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Dit geheel in lijn van de zorgvisie van QuaRijn. Het eerste gebouw van het nieuwe  Zonnehuis wordt in februari in gebruik genomen, De Linde en De Weijer openen naar verwachting medio 2020.

 Foto (vlnr): Mirjam Hagen (bestuurder QuaRijn) en Jan Bodewes (directeur Avics)