Zorgcoaching -professionele begeleiding op maat- Deel I

14-07-2022

Zorgcoaching vormt een belangrijk onderdeel van ons servicepakket. Wilt u weten waarom zorgcoaching succesvolle inzet van zorgtechnologie ondersteunt en wat de meerwaarde van onze zorgcoaches is? Leest u dan vooral verder in dit eerste deel van ons zomerdrieluik ‘Zorgcoaching, professionele begeleiding op maat'.

Hoe maak je de inzet van zorgtechnologie tot een succes?

Als zorgorganisatie wilt u het beste, niet alleen voor de bewoners maar ook voor uw zorgmedewerkers. U doet er alles aan om uw cliënten die zorg te bieden die ze nodig hebben en een fijne en veilige woonomgeving voor hun te creëren. Hierbij is het gebruik van zorgtechnologie niet meer weg te denken en ook noodzakelijk. 

Bij de keuze en aanschaf van zorgtechnologie komt echter veel kijken. Op de juiste manier hiermee leren werken staat centraal in onze aanpak.

Wist u dat het succes van een zorgtechnologie oplossing voor slechts 20% bepaald wordt door de techniek? En dat 80% van het succes wordt bepaald door de manier waarop men de technologie gebruikt? Daarom werkt Avics van het begin af aan al met zorgcoaches die ondersteuning bieden op maat. Kiest u voor Avics, dan kiest u voor ontzorging.

De meerwaarde van onze zorgcoaches

Levensgeluk en gezondheid voor de bewoners, naast kwalitatief goede zorg, daar draait het om. Om dit te bereiken biedt de inzet van onze zorgtechnologie ondersteuning. Onze coaches geven, met hun intensieve begeleiding, goede ondersteuning bij de implementatie van de alarmeringstechnologie. Hierbij gaat Avics altijd uit van uw eigen visie op zorg. 

Onze zorgcoaches hebben niet alleen veel kennis en ervaring binnen de zorg, maar ook met het werken met diverse doelgroepen. Zij begeleiden de zorgprofessionals gedurende de looptijd van het partnerschap om de technologie zoveel mogelijk ondersteunend te laten zijn.

Wilt u meer weten over zorgcoaching in de praktijk? Leest u dan volgende week deel II. Kunt u niet wachten en wilt u direct antwoord op deze vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel ons (088) - 911 0 911 of stuur een e-mail naar info@avics.nl. Dan staan wij u graag te woord.