Avics tekent voor optimaal 4G netwerk

Avics intensiveert haar jarenlange samenwerking met CapX Nederland BV en de Ierse softwareleverancier Druid. Samen staan zij garant voor de levering van de laatste 4G technologie.

De betrokken partijen sturen samen meer aan op het werken met smart devices in combinatie met private GSM. Mark Schuring, manager engineering Avics: ,,GSM is nog betrouwbaarder dan het WiFi-netwerk. Veel Android besturingssystemen richten zich tegenwoordig namelijk op energiebesparing waardoor sommige functies voor korte tijd on-hold worden gezet. In geval van GSM-netwerk is er echter altijd een optimale verbinding. Met name belangrijk voor zorgmedewerkers die werken met smartphones en tablets in combinatie met alarmerings- en locatiebepalingssystemen. Dankzij deze intensievere samenwerking kunnen wij onze klanten een optimaal en betrouwbaar netwerk leveren en dus optimale service.” 

Op de foto: Raymond Valk (Product Manager, CapX Nederland), Kevin Kelly (Irish Ambassador in the Netherlands), Patrick Torrekens (Advisor, Enterprise Ireland), Mark Schuring (Manager Engineering, Avics), Ramon Braaf (Advisor, CapX Nederland), Paul van Gasselt (owner, CapX Nederland), Tadhg Kenny (Business Development, Druid Software).