Avics zorgtechnologie op alle Tangenborgh locaties

Avics en Tangenborgh zetten belangrijke vervolgstappen om zorgtechnologie nog beter in te zetten voor bewoners en medewerkers van Tangenborgh.

Zorgtechnologie neemt een belangrijke plaats in bij zorgorganisatie Tangenborgh. Avics verzorgt de techologie vanuit haar Connect&Care dienstenpakket. 
Omdat de samenwerking beide partijen goed bevalt, is de samenwerking geïntensiveerd.

Voor alle locaties van Tangenborgh gaat Avics vanaf nu de service, onderhoud en het beheer van de zorgtechnologie als dienst verzorgen. Inbegrepen in de dienst zijn alle service taken, vervanging van apparatuur waar nodig, inzet van zorgcoaches en de inzet / detachering van technisch personeel.

Daarnaast wordt de technologie-inzet op de locaties Heidehiem en de Schans volledig geactualiseerd. Basis is de inzet van een 4G Private GSM installatie in combinatie met de Avics cloud oplossing Connect&Care.

Hier blijft het echter niet bij.We gaan samen verder met innovatieve ontwikkelingen. Zo wordt onder meer het Leefcirkel XL project verder ontwikkeld door het uit te breiden met een smartwatch (polshorloge). Dit geeft bewoners meer bewegingsvrijheid in een veilige woonomgeving. Medewerkers kunnen middels de smartwatch alarm slaan wanneer nodig. Ook gaan we met Tangenborgh bekijken hoe we deuren kunnen voorzien van intelligente toegangscontrole, dit gekoppeld aan Connect&Care. Als laatste worden alle locaties aangesloten op de cloud omgeving van Connect&Care.

In deze klantcase leest u meer over de samenwerking tussen Avics en Tangenborgh

Ook interessant: de whitepaper Connect & Care

Op de foto v.l.n.r. Sander van der Velde consultant Avics, Jan Bodewes directeur Avics, Jan de Goede bestuurder Tangenborgh,Danny Kok manager Facilitaire Zaken Tangenborgh