COVID-19

Maatregelen die Avics neemt om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen

Wij informeren u graag over de maatregelen die Avics neemt om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Wij staan klaar voor onze klanten en spannen ons maximaal in om de ondersteuning te bieden die u van ons gewend bent. Hierbij zijn de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen en adviezen van de Rijksoverheid ons vertrekpunt. Onze bereikbaarheid is onveranderd 24/7 om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen en eventuele storingen te verhelpen. Als hiervoor een bezoek op locatie nodig is stemmen we dat met u af en nemen we de maatregelen en adviezen van het RIVM in acht. Daar bovenop hebben we nog aanvullende voorzorgsmaatregelen afgesproken. Op deze manier willen we de gezondheid van de zorgmedewerkers, bewoners en onze medewerkers zoveel als mogelijk beschermen.

Hoe helpen wij onze klanten en borgen we de continuïteit:

  • Onze bereikbaarheid tijdens kantoortijden en daarbuiten is onveranderd.
  • Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk thuis en vanuit huis. Ook op deze wijze kunnen wij onze serviceverlening borgen. Het grootste deel van de meldingen lossen wij op afstand op. De zorgcoaches kunnen middels telefonische afspraken hun diensten verlenen zoals u gewend bent.
  • Wanneer een bezoek op locatie nodig is stemmen we dat met u af. Wij volgen de regels en voorschriften van de Rijksoverheid en het RIVM, aangevuld met onze eigen extra voorzorgsmaatregelen. Als u aanvullende richtlijnen en afspraken heeft, volgen we ook deze.
  • Wij hebben inmiddels enkele (spoed)projecten kunnen uitvoeren om gebouwen en afdelingen van zorgtechnologie te voorzien. Hier zullen straks Corona patiënten geïsoleerd worden verzorgd. 

Wij realiseren ons dat juist op uw zorgorganisatie en op uw zorgprofessionals een extra groot beroep wordt gedaan. We wensen jullie dan ook heel veel sterkte en succes. 

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. 
Wij zijn bereikbaar via de bij u bekende contactpersoon of via service@avics.nl en 088 9110911.

Wij zijn er voor jullie, net als alle zorgprofessionals er nu meer dan ooit voor ons zijn! Dank daarvoor.