Nazomergroet

Het is begin september en de meesten zijn weer terug van weggeweest. Jij ook? Wij hopen dat je een mooie vakantie hebt gehad. Tijdens de zomerperiode stonden we, weliswaar op een lager pitje, gewoon voor onze klanten klaar.

Nu iedereen weer uitgerust terug is van vakantie, laten we de frisse najaarswind met nieuwigheden en veranderingen binnen! Wist je dat de Fransen de opstart na de zomer de ‘rentrée’ noemen? Bij Avics voelen we dat net zo. Wat staat er bij onze ‘rentrée’ op stapel? Wij lichten nu alvast een tipje op van de sluier. Lees je met ons mee?

Nieuwe ontwikkelingen

We zijn een mooie samenwerking aangegaan met Noorderbreedte, locatie De Stilen op Terschelling. Hier binnenkort meer over in onze rubriek ‘Klant aan het woord’.

Onder het motto: ‘Wat is een bedrijf zonder een gedreven team dat de klanten goed van dienst is?’, hebben we ons engineersteam uitgebreid met twee nieuwe collega’s. Volgende week stellen zij zich voor in ons blog.    

Benieuwd naar meer nieuwe ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn.

We wensen jullie een ‘bonne rentrée’!

Contact

Heb je in de tussentijd vragen of heb je hulp nodig? Onze sales consultants en medewerkers van de servicedesk staan voor je klaar.

Bel ons (088) - 911 0 911 of stuur een e-mail naar info@avics.nl.