Veiligheid in de nacht, ook voor medewerkers

Welzijnsbewaking in de nacht is een geautomatiseerde dienst die Avics speciaal ontwikkeld heeft voor zorginstellingen waar ‘s nachts één medewerker werkt. Met deze functie bieden we de mogelijkheid om het welzijn van medewerkers te bewaken.

Hoe werkt het? Vanuit ons Connect&Care platform versturen we vanaf 24 uur ‘s nachts herhaaldelijk geautomatiseerde welzijnsberichten naar onze ZorgApp op de smartphone van de medewerker. Deze reageert hier direct op zodra het bericht binnen is. Daarmee bevestigt de medewerker dat alles in orde is. De intervaltijd die tussen de berichten zit, is vooraf in overleg met de zorg ingesteld. Als er vanuit de medewerker geen respons komt, gaat er automatisch een escalatie uit naar de meldkamer en wordt er hulp van buitenaf ingeschakeld.

De dienst is dus bedoeld om een extra schil van veiligheid te creëren op locaties waar in de nacht één medewerker aanwezig is. Het is daarom heel geschikt voor kleinschalig wonen locaties waar dementerenden wonen. 

Meer weten over welzijnsbewaking? Neem gerust contact op via link: https://www.avics.nl/wat-kunnen-wij-voor-jou-betekenen